Potřebujete podpořit rozvoj podnikání a zvýšit konkurenceschopnost? Zapojte se do podávání žádostí o dotace. S našimi klienty spolupracujeme dlouhodobě. Po dobu 15 let naší existence si klienti obnovili celé podnikání. 

Stávající klienti si obnovili komplexně strojový park, zrekonstruovali si podnikatelské objekty, vyškolili vlastní zaměstnance, podpořili se ve výzkumu a vývoji, využili možnosti dotaci i na prezentaci či rozvoj celého podnikání jako takového. 

Jsme zvyklí s klienty každoročně projít Investiční kartu a vyplnit potřebné investice na dva roky dopředu. A v době, kdy vyběhnout právě ty nejvhodnější dotace, obratek klientovi voláme a připravujeme žádost o dotaci. 

Investiční kartu jsme zasílali zpočátku letošního roku všem našim klientům. V případě, že jste ji někdo z Vás neobdržel, prosím napište mi, obratem Vám Investiční kartu k vyplnění ráda zašlu. 

 

Do sekce Novinek na našem webu budeme vkládat jen a pouze informace, které Vám přihlášeným k odběru novinek bude chodit pravidelně jednou za 14 dní. Přihlásit k odběru novinek se můžeme na hlavní stránce našeho webu - Odebírat, vyplňte emailovou adresu.

Veškeré informace, drby, vše co se šustne okolí dotací sledujte na našem firemním Facebooku - zde je odkaz FB. Klikněte na tlačítko - Sleduji a To se mi líbí. Čeká Vás zde mnoho zajímavého. 

Jsem Vám kdykoliv k dispozici a budu se těšit na spolupráci. Nepromarněte tuto šanci, žádost o dotaci bude podpořena. Kontaktujte mne. 

Budu se na Vás těšit! 

 

 

Ing. Kateřina Procházková, manager consultant

+420 602 566 574
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.