Hlavním cílem programu podpory je formou dotací podporovat zvyšování počtu realizovaných nových podnikatelských záměrů malých podniků. Vznikly jste v letech 2015–2018? Tak to máte štěstí, můžete vyčerpat dotaci téměř na cokoliv. Způsobilé výdaje v tomto program jsou velmi různorodé. 

Dotace se vztahuje na výdaje na pořízení strojů a zařízení a provozních souborů. Dále výdaje na pořízení hardwarového vybavení a lokálních sítí včetně souvisejícího software. Do této rozpočtové položky mohou být zahrnuty výdaje a dodávky související s instalací technologií a budováním sítí (jedná se o výdaje nemající charakter stavebních prací) v případě, že tyto výdaje budou zaúčtovány k příslušné technologii či hardware. Provozním souborem je souhrn strojů a zařízení včetně jejich montáží a inventáře investičního charakteru, který slouží k zajištění dílčího samostatného technologického nebo netechnologického procesu a je uváděn do provozu v souvislém čase.

Možnosti technologií – příklady

  • CNC obráběcí centrum včetně příslušenství a montáže.
  • Profilovací linka včetně montáže, Regálové systémy
  • Technologické rozvody ke strojnímu zařízení a skříně.
  • Nářadí, stříkací pistole, 3D měřící stroj.
  • Servery, PC stanice, tiskárny, scannery, datové rozvody, switch, router,
  • MS Office, PDF Creator, CAD/CAM systémy, ERP systémy včetně CRM apod.

Do sekce Novinek na našem webu budeme vkládat jen a pouze informace, které Vám přihlášeným k odběru novinek bude chodit pravidelně jednou za 14 dní. Přihlásit k odběru novinek se můžeme na hlavní stránce našeho webu, přibližně v polovině obrazovky - tlačítko Odebírat, vyplňte emailovou adresu. 

Veškeré informace, drby, vše co se šustne okolí dotací sledujte na našem firemním Facebooku - zde je odkaz FB. Klikněte na tlačítko - Sleduji a To se mi líbí. Čeká Vás zde mnoho zajímavého. 

V roce 2019 jsme získali OCENĚNÍ ČESKÁ PODNIKATELKA ROKU 2019 – , což je odrazem naší kvalitní práce a osobnímu přístupu ke každému klientovi, který stavíme na základech dlouhodobého udržitelného rozvoje.

Jsem Vám kdykoliv k dispozici a budu se těšit na spolupráci. Nepromarněte tuto šanci, žádost o dotaci bude podpořena.

Budu se na Vás těšit! 

Ing. Kateřina Procházková, manager consultant

602 566 574