Nová diskuze o programovém období 2021-2027 jsou v plném proudu a Česká republika si volí priority, kam dotace bude chtít nainvestovat. Pro členské státy je nutností se vyrovnat s řadou nových výzev, které jednotlivé státy a i EU jako celek čekají. Stanovujeme cíle ve strategických dokumentech. 

Pozice ČR je v současné době definována v řadě strategických dokumentů vznikajících ve spolupráci s odbornou veřejností. Nakoukneme například do nově vypracovaného dokumentu IROP. Bude zde nová možnost využít dotaci na revitalizaci prostranství obcí a měst např. obnova místních komunikací, výsadba zeleně či vybudování dětských hřišť. Cestovní ruch bude také podporovaný z tohoto program např. turistická informační centra či navigační systémy měst a obcí. Oblast zdravotnictví bude podporovaný dalšími aktivitami – akutní p či specializovaná péče. No, máme se jistě na co těšit.

V případě, že máte zájem využít konzultaci, zavolejte mi na 602 566 574 či napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Do sekce Novinek na našem webu budeme vkládat jen a pouze informace, které Vám přihlášeným k odběru novinek bude chodit pravidelně jednou za 14 dní. Přihlásit k odběru novinek se můžeme na hlavní stránce našeho webu, přibližně v polovině obrazovky - tlačítko Odebírat, vyplňte emailovou adresu. 

Veškeré informace, drby, vše co se šustne okolí dotací sledujte na našem firemním Facebooku - zde je odkaz FB. Klikněte na tlačítko - Sleduji a To se mi líbí. Čeká Vás zde mnoho zajímavého. 

Budeme se těšit na Vaše projekty!